Farmacia Perfect Care

Într-un meci din etapa a IX-a a Ligii a III-a de fotbal, FC Avrig a obținut un rezultat bun în curtea celei supranumite în anii 90 ”Milanul din Banat”. În Valea Domanului, echipa lui Ianc a terminat la egalitate, 0-0 cu CSM Reșița. 

După cum notează site-ul banatfm.ro, avrigenii au avut un joc curajos la Reșița pe care îl puteau câștiga. Cele mai mari ocazii au fost în contul echipei sibiene, între care două bare.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

După 9 etape, Avrigul ocupă locul 9 cu 12 puncte. și va juca următorul meci tot în deplasare la Deva, vineri, 26 octombrie, de la ora 15:00, cu Cetate.

Antrenorul Avrigului, Mihai Ianc, a avut la finalul meciului ușoare regrete în privința rezultatului:

„Ca să fiu cinstit, meritam să intrăm în avantaj la pauză, fără nicio îndoială; la sfârşit, când stai şi te gândeşti că ai avut o ocazie singur cu portarul, că ai avut două bare şi că jucătorul cel mai bun al Reşiţei a fost portarul Zimmermann, poţi să te declari chiar nemulţumit de rezultat. Una peste alta, orice punct luat afară e pentru noi foarte bun, cu atât mai mult cu cât am jucat în faţa unei echipe de tradiţie”, a declarat Mihai Ianc.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor a admis că echipa sa nu putea obține mai mult decât un punct:

„Dacă în alte jocuri în care am pierdut sau am făcut egal am avut o sumedenie de ocazii, unele chiar rarisime, astăzi pot spune că nu ne-am creat multe ocazii şi, trebuie să fiu corect, rezultatul este echitabil; nu meritam mai mult de un punct astăzi. Nu vă ascund că încă din etapa trecută, după meciul de la Deva, am vorbit cu băieţii şi cu viitorul preşedinte Cristian Bobar; i-am spus că poate ar fi mai bine să vină un alt antrenor, poate astfel se creează un şoc la echipă. Astăzi am avut din nou o discuţie cu Cristi, şi mi-a spus să mă gândesc, să nu decid la cald, şi probabil până cel târziu luni veţi afla decizia mea”, a precizat antrenorul gazdelor, Octavian Benga.

Ulterior acestui joc, Octavian Benga a demisionat de la cârma echipei CSM Reșița.

CSM Şcolar: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Mierlici – Breşneni, Taciuc, Vadasis, Ene – Izmană, Staicu. Au mai jucat: Săulescu, Miranda şi Toma.

FC Avrig: Samoilă – Simion, Natea, Condrea, Cornea – Macrea, Bărculeţ, Lascu, Cârstean – Codrea, Coşovan. Au mai intrat după pauză: Cauc, Stelea, Chirca, Gombar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.