JSport.ro

Voința Sibiu și Păltiniș Rășinari s-au întâlnit în această seară de la ora 21:00 pe terenul sintetic al stadionului Municipal în primul joc amical din acest an pentru ambele formații. Voința Sibiu s-a dovedit mai proaspătă pe final și s-a impus cu 4-1. 

Nou-venit în echipa ”alb-verde”, Enache a deschis scorul pentru sibieni cu un șut de la 16 metri în colțul stâng al portarului. Rășinărenii au egalat prin Rogozan și au avut șansa lui 2-1 după o greșeală a defensivei adverse dar portarul Savin a reținut mingea șutată pe jos din 16 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ultimele 15 minute, ofensiva Voinței a speculat ieșirile la offside ale apărătorilor rășinăreni și au marcat de 3 ori prin Morariu (dublă) și Belciu.

5 nume noi la Voința, fără noutăți la Rășinari

În echipa Voinței s-au aflat în această seară pe teren 5 noi jucători. Enache a început titular, autor al primului gol, iar pe parcurs au mai intrat Belciu, Tulea, Florea și Mitescu. De partea cealaltă, în echipa lui Năstase nu sunt noutăți.

Voința Sibiu

Daneș
Marcu
Colin
Sumuțiu
Creangă
Șerban
Pasăre
Enache
Gligor
Spinciu
Dugulan

Au mai intrat: Savin, Suciu (portari), Morariu, Pandea, Kucsinski, Tulea, Mitescu, Lixăndrescu, Dobrotă, Belciu, Florea.

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Păltiniș Rășinari

Piko
Vlada
Han
Băra
Vintilă
Țentiu
Năstase
Mămăligă
Atodiresei
Gheorghe
Rogozan

Au mai intrat: Moldovan (portar), Câmpean, Baca, Pop, Iliuț.

Antrenor: Dragoș Năstase

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.