Farmacia Perfect Care

Borussia Hermannstadt s-a încununat cu titlul suprem la a noua ediției a Cupei Prima desfășurată sâmbătă pe terenul II al stadionului Municipal. Sibienii au dominat categoric competiția și au învins în finală FC Brașov cu 8-5. 

Borussia este una dintre echipele de top din campionatul de minifotbal Luceafărul care a reprezentat de curând Sibiul și în Liga Campionilor. Este una din cele mai vechi și omogene echipe din minifotbalul sibian iar rezultatul de sâmbătă nu a surprins multă lume.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

”Galben-negrii” au câștigat lejer grupa C după ce au învins cu 5-2 Târgoviște și au remizat 1-1 cu Sparta Mediaș. În ”sferturi”, echipa sibiană a învins categoric Victoria cu 9-4 pentru ca în semifinale să depășească echipa Târnăveniului cu un scor aproape similar, 9-3. Finala în fața Brașovului s-a decis din primele minute când Borussia a și-a asigurat un avantaj constant de 3-4 goluri.

Rezultatele fazelor eliminatorii:

Sferturi
FC Brașov – Friends Brașov 3-2
Gaz Metan Mediaș – Târnăveni 3-9
Sparta Mediaș – Reghin 2-2 (victorie Mediaș la penalty-uri)
Borussia – Victoria 9-4

Semifinale
FC Brașov – Sparta Mediaș 5-5 (victorie Brașov la penalty-uri)
Borussia – Târnăveni 9-3

Finala
Borussia Hermannstadt – FC Brașov 8-5

N-au lipsit jucători reprezentativi ai Ligii 1

Pe ”sinteticul” din Sub Arini s-au aflat sâmbătă mai mulți jucători cu numeroase prezențe în Liga 1, aflați în activitate sau retrași dar și foști jucători ai CSU Voința Sibiu din perioada 2010-2012. Eric de Oliveira, Mugurel Buga, Romeo Surdu, Alex Curtean, Flavius Boroncoi sau foștii ”alb-verzi” Rareș Forika, Remus Dănălache, Nicolae Grigore, Marius Zăvoi sunt doar câțiva dintre cei care au făcut spectacol la Cupa Prima 2018.

Mai multe poze AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.