JSport.ro

Primele două clasate în Liga a IV-a au oferit din nou un meci peste nivelul eșalonului în care evoluează, așa cum s-a întâmplat și în tur. Tot pe stadionul din Cisnădie, dar cu Șelimbăr gazdă, derby-ul returului s-a încheiat nedecis, 2-2. 

În partida transmisă LIVE de SBSPORT.RO sâmbătă, cele patru goluri s-au marcat în debutul, respectivul finalul meciului. Măgura Cisnădie a intrat în avantaj de două goluri în doar… 1 minut. Oaspeții au deschis scorul în minutul 17 după o lovitură liberă executată în lateral și care nu anunța nimic dar Andrei a insistat perfect în careu la recentrare și a înscris cu capul. Același Andrei a finalizat contraatacul Măgurii 1 minut mai târziu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șelimbărul s-a aruncat în atac dar defensiva oaspete a rezistat fără gol până în minutul 85. Risti a redus din diferență cu un șut de la 16 metri iar Tănase a egalat cu un șut cu stângul în colțul opus în minutul 88. În ciuda celor 7 minute și jumătate de prelungiri, ocaziile Șelimbărului din final au rămas fără urmări și jocul s-a încheiat egal, ceea ce reprezintă a doua remiză a ”albaștrilor” în acest sezon.

Viitorul Șelimbăr – Măgura Cisnădie 2-2. Stadion: Măgura. Spectatori: 200. Timp: însorit. Arbitri: Roxana Recorean, Emeric Tocai, Silviu Mărginean. Observator: Alexandru Boar.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.