Farmacia Perfect Care

10 goluri s-au marcat ieri pe stadionul Voința din cartierul Ștrand într-un meci spectaculos și deschis dar pe care Progresul l-a controlat în cea mai mare parte. Cu Tecoanță și Atodirese în mare formă, ambii marcând o ”dublă”, Progresul s-a impus cu 6-4 și a ajuns pe locul 5, una din cele mai bune clasări ale clubului din Terezian din ultimii ani.

Manțog a deschis scorul pentru Progresul în minutul 6 iar Tecoanță l-a majorat în minutul 19, și cu ajutorul portarului Voinței. ”Alb-verzii” s-au remontat și au egalat prin reușitele lui Tiric și Pîntia, ambele din interiorul careului, în minutele 26 și 35. Până la pauză, ultimul cuvânt l-au avut tot oaspeții prin Atodirese în minutul 39.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tiric și-a completat hat-trick-ul pentru echipa Voinței în minutele, 53 (șut excepțional sub bara transversală după ce a depășit frumos fundașii Progresului) și 84, dar insuficient în fața apetitului ofensiv al Progresului care a punctat de alte trei ori în partea secundă. Pascalini, min. 57, Tecoanță, min. 61 și Atodirese în minutul 82 au adus o victorie meritată pentru formația lui ”Garrincha”.

În runda următoare, Voința Sibiu va juca tot ”acasă” cu Măgura Cisnădie iar Progresul va primi vizita Viitorului Șelimbăr, pe stadionul din Șura Mare.

Voința Sibiu:

24
Daneș
29
Marcu
5
Mondoc
15
Băilă
18
Boca
7
Pasăre
17
Tiric
10
Frățilă
11
Pîntia
2
Kucsinski
9
Budică

Rezerve: 19. Țiboc, 14. Badea, 90. Pandea

Antrenor: Adrian Fușle

Progresul Terezian:

1
Ganea
2
Szabo
4
Manțog
3
Haiduc
16
Herman
7
Tecoanță
11
Atodirese
10
Mantea
8
Bujac
9
Pascalini
19
Joarză

Rezerve: 6. Moldova, 52. Băran, 15. Bujac, 13. Nedescu, 18. Vlaicu

Antrenor: Nicolae Ciupudean

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.