Farmacia Perfect Care

Unirea Miercurea Sibiului a obținut a șaptea victorie a sezonului după ce a învins duminică Voința Sibiu cu scorul de 2-0. Cu 22 de puncte, trupa pregătită de Nicolae Grădinar a ajuns acum pe locul 4 la egalitate de puncte cu Măgura Cisnădie, ocupanta poziției a treia. 

După o primă repriză albă în care gazdele au avut un gol anulat, marcat cu mâna de Roman a urmat o parte secundă mai prolifică pentru uniriști. Adrian Roman a deschis scorul în minutul 51 iar Sergiu Diță l-a majorat după 20 de minute stabilind scorul final 2-0. Echipa oaspete n-a amenințat prea serios în niciun moment poarta lui Ciorogariu astfel că punctele au rămas în siguranță la Miercurea Sibiului.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

20 de fani sibieni și-au însoțit favoriții la Miercurea

O galerie numeroasă formată din aproximativ 20 de suporteri a însoțit Voința la meciul de duminică. În ciuda vremii foarte rece și a ceții dense de la ora jocului, aceștia au asigurat o atmosferă plăcută pe stadion cântând pe toată durata jocului.

Miercurea, meci greu la Cisnădie, în ”Ștrand” vine Progresul

În runda următoara, Unirea Miercurea Sibiului va întâlni Măgura Cisnădie într-un veritabil derby pentru locul 3. De partea cealaltă, la Sibiu, Voința va primi vizita Progresului Terezian, unde, de asemenea, cele două echipe sunt vecine de clasament (locurile 6-7). Ambele partide încep sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11:00.

Unirea Miercurea Sibiului – Voința Sibiu 2-0 (0-0). Stadion: Miercurea. Spectatori: 50. Timp: foarte rece, ceață. Arbitri: Cristian Girnod, Daniel Nagy, Despina Petre Mărgineanu (toți din Mediaș). Observator: Cosmin Ocneriu (Mediaș)

Unirea Miercurea Sibiului:

12
Ciorogariu
2
Banea
5
Ecobici
6
Fățan
8
Diță
9
Blotor
10
Vlad
13
Dumitra
15
Drăghița
14
Meteșan
11
Roman

Rezerve: 1. Broscătean, 4. Matieș, 3. Munteanu, 7. Olteanu

Antrenor: Nicolae Grădinar

Voința Sibiu:

24
Daneș
29
Marcu
15
Băilă
5
Mondoc
8
Cornea
17
Tiric
7
Pasăre
2
Kucsinski
18
Pîntia
11
Fernea
9
Budică

Rezerve: 10. Frățilă, 3. Clej, 90. Pandea

Antrenor: Adrian Fușle

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.