Farmacia Perfect Care

FC Tălmaciu și Voința Sibiu au remizat sâmbătă, 1-1, într-un meci din cadrul etapei a XVI-a a Ligii a IV-a. Ambele goluri au fost marcate în partea secundă de Bârză și Fernea.

Partida de la Tălmaciu a fost marcată de un vânt puternic ce a pus uneori în pericol cele două porți. O primă repriză fragmentată de faulturi și lipsită de ocazii a fost completată de o parte secundă mult mai spectaculoasă. În minutul 60, Valentin Bârză a profitat de o eroare în defensiva sibiană și a deschis scorul printr-un șut la colțul lung. Voința a dat rapid semnalul revenirii și a punctat pentru prima dată după 5 minute însă reușita a fost anulată pentru offside. În minutul 70, Sebastian Fernea avea să aducă egalarea printr-un șut la colțul scurt, la firul ierbii, din afara careului de 16 metri. ”Alb-verzii” au mai avut până la final un șut în bara transfersală dar și un lob de la mare distanță al lui Ionuț Frățilă care a trecut puțin peste.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

20 de fani au încurajat Voința la Tălmaciu

O galerie numeroasă a încurajat Voința Sibiu pe tot parcursul meciului dar pentru prima dată în eșalonul județean sibienii au avut concurență. Câțiva copii din Tălmaciu și-au susținut organizat echipa având în față un banner ”Gașca unită”.

FC Tălmaciu

1
Achim
20
Avrămuț
15
A. Fekete
21
I. Fekete
19
Munteanu
10
Mitru
18
Stoica
16
Filimon
4
Șoimu
22
Bârză
9
Tufiș

Rezerve: Bârză, Barna, Boloboț, Țițirică, Toma

Antrenor: Adrian Bârză

Voința Sibiu

24
Daneș
18
Băilă
2
Kucsinski
29
Marcu
5
Sumuțiu
6
Pasăre
8
Pîntia
10
Frățilă
7
Fernea
11
Tiric
9
Dugulan

Rezerve:

Antrenor: Nicolae Pițigoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.