Farmacia Perfect Care

Stadionul Municipal din Sibiu a intrat în reconstrucție aproape totală la începutul acestei veri. Lucrările au început în forță cu demolarea tribunelor construite pe maluri de pământ chiar dacă vremea rea a încetinit ritmul zilele trecute. SBSPORT.RO a realizat un fotoreportaj luni, 3 iulie, cu stadiul actual al lucrărilor.

Stadionul Municipal și-a schimbat în aceste zile forma dintr-una ovală într-o potcoavă iar în curând vor fi istorie jumătate din tribunele care se umpleau odata la meciurile Șoimilor, Interului sau Voinței. Peluza Nord (dinspre Autogara Q7/Hotel Parc) a fost demolată complet și se avansează acum spre tribuna II (dinspre sala Transilvania). Lucrările din această perioadă presupun escavarea malurilor de pământ și a gradenelor de beton și încărcarea lor în camioane. Coordonatorul șantierului a explicat situația care a afectat ușor ritmul șantierului: “Ploile de săptămâna trecută au îngreunat accesul camioanelor din cauza noroiului iar spălarea roților acestora era necesară de fiecare dată când părăseau incinta stadionului”.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Luni activitatea era intensă. Se demolează în aceste zile tribuna a II-a și se lucrează în paralel la finisaje în Tribuna I, acoperită. Vor mai rămâne în picioare 3 sectoare din 4 ale Peluzei Sud care vor fi reabilitate în același mod precum tribuna mare. Tot în acest an se va reface și pista de atletism.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.