Farmacia Perfect Care

Unirea Miercurea Sibiului a încheiat sezonul 2017/2018 pe locul 3 după victoria din ultima etapă în fața celor de la ASA Sibiu, 9-1. Echipa lui Nicolae Grădinara a avut un retur foarte bun în care a profitat și de instabilitatea echipei care ocupa ultima treaptă a podiumului în tur, Măgura Cisnădie.

Prima repriză a jocului cu ASA nu anunța deloc dezlănțuirea din partea a II-a. A fost 1-1 după 45 de minute, pentru gazde punctând Claudiu Vlad în minutul 23. La doar 2 minute de la reluare Cristian Vistieru a readus formația sa în avantaj iar Claudiu Vlad a majorat scorul în minutul 50. Același Vlad avea să-și completeze hattrick-ul în minutul 88. Remarcatul meciului a fost însă Adrian Roman cu 4 reușite în minutele 55, 58, 61, 75 iar între marcatori și-a mai făcut loc Mihai Blotor în min. 85.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

15 victorii și 6 remize au avut jucătorii Miercurii în 26 de meciuri. Au marcat 76 de goluri, a patra ofensivă a campionatului și au primit 38, de asemenea, a patra defensivă din Liga 4. În sezonul trecut Unirea Miercurea a încheiat pe 5.

La finalul zile, jucătorii și staff-ul echipei au sărbătorit finalul sezonului la baza sportivă din Miercurea cu grătar și muzică live.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.