Farmacia Perfect Care

Ultimul joc al lui CSU Sibiu înaintea pauzei competiționale are loc azi, în sala Transilvania din Sibiu, începând cu ora 18:00. ”Galben-albaștrii” întâlnesc SCM U Craiova iar meciul va fi transmis de FRBTV și preluat de prosport.ro și sport.ro.

Toate biletele de la tribune s-au epuizat ca de obicei iar ultimele 100 se vor pune în vânzare azi, înainte cu o oră de startul jocului.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Dan Fleșeriu: Vom face tot posibilul să începem vacanța după o victorie care să bucure suporterii noștri”

”Urmează un meci cu o echipă deosebit de periculoasă, echilibrată, cu jucători buni pe toate pozițiile, cu jucători experimentați și, de asemenea, o echipă care vine cu orgoliul rănit după ultima înfrângere din Cupa României. Vor fi foarte periculoși pentru noi și va trebui să facem un meci foarte –foarte bun pentru a avea șanse să câștigăm. Ne bazăm pe apărare și vom încerca să fim agresivi în special cu guarzii lor și să sperăm că vom și reuși. Am pierdut o dată cu ei și ținem minte cât de greu ne-a fost să ne revenimm în meciul acela, chiar dacă ne-au condus la diferență mare. Vom face tot posibilul să începem vacanța după o victorie care să bucure suporterii noștri”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.